4 september 2014

Tack för 2014, Force och Attack mot 2015!

Conti Test Team har under de senaste åren genomfört Vätternrundan på helt fantastiska tider. Att cykla snabbt på Vätternrundan är prestige för många av oss. Vi har blivit ett team som de flesta snabbåkare känner till. Vi har fått fint stöd av Duells med kläder, däck och hjälmar för att vi ska se proffsiga ut när vi bombar fram på träningar och lopp. Ett stort tack riktar vi alltså till Duells och Johnny Törnblom:)

2014 i korthet:
Vi började med en uppstart inför 2014 med en cykling i samband med Cykel Expo i Kista, hösten 2013. Då kändes VR avlägset!

Under våren 2014 genomförde vi sedan 9 st gemensamma träningar där vi var allt mellan 9 och ca 30 cyklister som mest. De som var med på alla träningar cyklade då närmare 150 mil med CTT.

CTT var även representerade på Siljan Runt 2014 - där delar av teamet var med och nästan slog banrekordet - det hade rykt om inte ledarbilen körde fel på slutet!
http://contitestteam.blogspot.se/2014/06/siljan-runt-2014-med-conti-test-team.html

2015 firar Vätternrundan 50-år och vi planerar för att vara på plats med ett starkt team.

Vi kommer alltså att göra ytterligare en satsning på att cykla snabbt runt den där sjön. Vi håller som bäst på att finkamma landet efter starka åkare.

De närmaste veckorna kommer vi att snickra på teamet inför 2015. Många som var med 2014 kommer även att vara med nästa år. Att cykla Vätternrundan under 7 h är en stor utmaning för de flesta cyklister. Utmaningen består mycket i att samarbetet fungerar bra, att det finns många som orkar hålla farten uppe och hjälpa till med dragjobb länge. En inställning att hjälpa till - är en av grundpelarna i teamet!

Continental har ett däck-set som beskriver vad som krävs med två ord: Force, Attack!

Det är precis det som behöves, kraft och attack! De som tackar ja till att vara med i teamet 2015 vet vad som krävs för att vara väl förberedd när det är dags, 13 juni 2015 - många hårda pass på testcyklar, ett antal mil på vintercykeln och gemensamma pass så fort väglaget tillåter efter vintern.

Cykla säkert där ute!
/Erik


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar