19 november 2011

Senaste nytt

Det har varit ett spännande år med Conti Test Team och vi har nya planer inför nästa år. Vi kommer även 2012 att cykla Vätternrundan, nu med ett 34 man starkt lag. Lagpresentation kommer i december. Nästa års stora nyhet är att vi även har startat en ny cykelklubb - Conti Test Team CK. Till att börja med har vi ett stort seniorlag som kommer att synas ordentligt på landsvägstävlingarna. Mer om klubben kommer senare.

Så här i höstmörkret finns det en härlig ljusglimt som lyser starkt och det är Svenska Sportmässan på Elmia i Jönköping. Ett toppenarrangemang med massor av utställare. Mängder med cyklar och tillbehör, samt även annat runtomkring. Mässan är en sportmässa men fokus är på cyklar, vilket man som cyklist uppskattar väldigt mycket. Om ni inte redan varit där idag(18/11), så passa på och åk dit imorgon(19/11). Helt klart bästa cykelmässan jag varit på länge, riktigt kul att träffa så många representanter och vänner.

Det är just kontakten med alla människor som gör en mässa till vad det är. Utställare som åkt dit långväga, släpat och monterat upp allt. Står i montrarna och alltid med ett leende orkar svara på frågor. Och alla som tar sig dit och besöker mässan. Utan er hade inte mässan varit någonting, så jag dedikerar bildkavalkaden till alla er som förgyller tillvaron för oss cyklister. Tack för att ni finns! :-)

  /Leo

Här kommer bilder, fler bilder finns på Picasa:

Leo Ranta, Conti Test Team & Anders Nyström, http://www.maxim.se/


Mattias Lundqvist och Patrik, http://www.aktivitus.se/

 
Christer Hedberg, http://www.christerhedberg.se/
Gustav Alm, GurraG
 
Stefan Aaskov, http://www.canyon.com/_se/
Leif Åström, http://cykla.se/
Kjersti Bugge m.fl., http://www.cannondale.com/swe/
Peter, http://www.bockstensturen.nu/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar