29 april 2012

Hammarö 3-dagars, segern är vår!

I helgen så åkte 6st Conti Test Team CK cyklister till Skoghall och Hammarö 3-dagars. En tuff tredagarstävling där vi siktade på att ta hem totalsegern. Efter en stark öppning redan på fredagsprologen av Viktor Torstensson så kunde vi ana att något stort var på gång. Lördagens utklassning på tempot gav klara besked, Viktor tog ledartröjan och vi skulle nu göra allt för att försvara hans ledning. GP loppet på eftermiddagen var riktigt kul och jag lyckades i mitt första GP lopp någonsin komma in som sjua. Ledartröjan var fortfarande Viktors efter GP loppet även om hans närmaste konkurrenter knappade in några bonussekunder. Söndagens linjelopp så var ledningen "bara" fyra sekunder. Vår uppgift i laget var att inte släppa iväg någon utbrytning och blev det utbrytning så var målet att döda den snällt. Det lyckades vi med och in i mål var det en samlad klunga där Viktor kunde rulla in med säkert. Uppdraget var klart, vi tog hem totalsegern i Hammarö 3-dagars. Stort grattis till Viktor Torstensson, som körde imponerande starkt på varje etapp!!!

 /Leo

Här kommer lite bilder från Hammarö:

Mats Pihlström och Stefan Jonsson efter tempoloppet

Tempokungen Viktor, överlägsen vinnare av tempot!






Resultatlistan som gav Viktor ledartröjan. Jag kom in på 22:a
plats med linjehojen(Canyon Aeroad).

Laddade och klara inför GP loppet. Patric, Viktor, Johan och Mats.

Glada Contikillar efter GP loppet. Leo Ranta, Mats Pihlström, Viktor
Torstensson, Johan Lomander och Patric Alm. Stefan Jonsson saknas
 på gruppbilden.

Viktor, dagens hårdast bevakade man i linjeloppet, som vi körde för så
 hårt vi kunde idag!

Viktor på väg till segerintervjun, visar det
vinnande energivapnet, Maxim Gel.

Totalsegrare Hammarö 3-dagars 2012, Viktor Torstensson,
 Conti Test Team CK!

17 april 2012

Östgötaloppet i bilder

I helgen var det dags för premiärloppet på en vindstilla Östgötaslätt. 15 st från Conti Test Team CK ställde upp i loppet. Här kommer bilder från loppet. Foto: Natasja Jovic.

 /Leo







8 april 2012

Fotosession med CTT CK

Idag så cyklade vi en fin runda i Göteborg på nästan tio mil i solskenet på riktigt fina vägar. Lite vårkyla i luften, men vi höll värmen uppe med lite spurter i slutet. Stort tack till Anders för framförandet av fotobilen. Foto Natasja Jovic.

 /Leo